de Badcuyp

Eerste Sweelinckstraat 10
Telefoon: (020)6759669
Website: www.badcuyp.nl

De Badcuyp is een muziekcentrum gericht op wereldmuziek, jazz en geïmproviseerde muziek in het hart van de Pijp, de leukste en levendigste buurt van Amsterdam. Bestaande projecten en experimenten van jonge getalenteerde musici vinden hier plaats. Gevestigde musici experimenteren er met ongebruikelijke samenstellingen en vernieuwde projecten.

De zaal van de Badcuyp met haar zeldzame en levendige akoestiek leent zich bij uitstek voor licht- of onversterkte optredens. De intieme sfeer nodigt uit tot interactie tussen publiek en musici. Een concert in de Badcuyp is een bijzonder avontuur voor publiek en muzikant.

de Badcuyp

Stadsdeel: Zuid

Tags: , , 1. Marcus says:

  ik heb hier net een heerlijk biefstukje gegeten met heerlijk frietjes en een simpele salade voor maar 11 euro. Op de achtergrond hoor je goede jazznoten. Aanrader

 2. Jackie says:

  Je kan hier inderdaad voor heel weinig eten. Het is niet super maar als je al wat gedronken hebt maakt dat niet veel uit. Goede inrichting en een bijzondere barman/entertainer.

 3. Anoniem says:

  Ik heb hier de slechtste biefstuk ooit op, nooit meer dit voor mij!

 4. bella says:

  Ik kreeg wijn in een beker. De wijn smaakte daardoor echt naar niks. Er kwam bij afloop een zwerver naar me toe met de vraag of ik zin had om wiet met hem te roken. Ik kom hier voor een miljoen euro niet meer terug.

Geef een reactie