Surprise Bar

Leidsekruisstraat 41 / 43
Telefoon: (020)4212284

De Surprise Bar zorgt al vanaf 1992 voor gezelligheid in de straten achter het Leidseplein. Deze trouwste Ajax-aanhanger staat 7 dagen per week klaar voor haar gasten!

Het vertrouwde gezicht van onze barmannen geeft je het gevoel dat je thuis komt!
Nostalgie is het recept voor een mooie feestavond.

Een bekende cabaretier omschreef de Surprise Bar in een van zijn columns als de plek om je te onttrekken aan de dagelijkse gang van zaken. Na binnenkomst in deze relatief kleine kroeg begrijpt iedereen wat hij hier mee bedoelde!

Surprise Bar

Stadsdeel: Centrum

Tags: 1. Theo Sloot says:

  Ik ben een verwoed verzamelaar van Grolsch bierviltjes.
  Mijn vraag is heeft de Grolsch voor de Surprise Bar een bierviltje uitgebracht met de tekst: Hebben we nu een date ?
  met een telefoonnummer.
  Zo ja, kunt u mij zeggen hoe ik een dergelijk viltje kan bemachtigen ?

 2. Karin says:

  Ik kom inmiddels al jaren in de Surprise, vaak met tussenpozen van maanden. Het is fijn dan weer bijna dezelfde barmannen tegen te komen maar vooral de portiers de me het gevoel van veiligheid geven. Ik ben er van overtuigd dat als er stront aan de knikker is deze mannen hun MANNETJE staan. Gelukkig heb ik nooit ellende ervaren en kom dan ook graag in de Surprise.

 3. Geoffrey says:

  Arrogante portiers, echt type ‘uitsmijters’ Zo fout dus ! ! ! en die krijgen dus geen fooi, want dat moet je verdienen. Gastheren bij de deur is meer van deze tijd.

 4. L. says:

  Hallo, ik roep hierbij de vinder op van mijn Sony ericson k800i zich te melden, als u deze gevonden heeft! Deze is hier verloren.Beloning waard!

  mail naar Lies_for_you@hotmail.com

 5. Anoniem says:

  al heel wat avondjes gweest hier , echt een pickup bar aan 2e ronde vrouwen geen gebrek soms zitten er wel lekkere tussen ;-). Wel oppassen met die barmannen je wordt geknipt waar je bij staat en vooral als je er een paar teveel op hebt proberen ze je op te lichten. Verder lekker cafe

 6. Anoniem says:

  gezellige kroeg, maar het feit dat de barmannen zo popie jopie zijn en slecht kunnen rekenen zijn dikke MIN-punten! Mensen, tel je geld na!!!

 7. Anoniem says:

  Kutbewaker maar wel leuke sveer

 8. Anoniem says:

  slecht personeel! stel oplichters

 9. Sacha says:

  Hallo,

  Ik ben gister avond (29 januari) mijn blackberry curve verloren.
  Als iemand hem gevonden heeft, mail mij alstjeblieft!
  Uiteraard voor een beloning!!

  Groetjes,
  Sacha

  sacha_smolders@hotmail.com

 10. Camille says:

  Hallo,
  Ik ben gisteren (13 februari) mijn portemonnee verloren,
  het is een bruine portemonnee met roze accenten…
  Als iemand hem gevonden heeft, mail dan alsjeblieft!!

  (met beloning)

  Groetjes,
  Camille

  cammie_holletje@hotmail.com

 11. roos says:

  Er is wel erg veel ‘verloren’de laatste tijd? Mijn Iphone is ook in de surprise bar gestolen… Toch zakkenrollers daar???
  groetjes

  roos

 12. ed says:

  toptent echt waar en zeker met q-day.
  en zijn geen oplichters hebben het heel druk en maken gewoon foutjes

 13. sabine says:

  hoi ik heb 15 jaar in nederland gewoond,mn laatste 8 jaren waren de leukste tijden in nederland vooralllll in dit cafe de suprise bar,guys was al about fun,thanx kerels achter de bar was een sup….tijd.,en ben altijd correct behandeld daar.ik woon nu al 9 jaar in suriname en is ook heerlijk hier,ben wel elk jaar in nederland,maar kom er steeds voor 10 of 14 dgn,dus geen tijd om effe binnen te stappen,hoop het nog wel een keer te doe,heeeeel veeeeel brassas,

 14. Club Kness says:

  Dit weekend 2 keer geweest in de Suprise… bij ons in Belgie hebben ze zo een leuke tenten niet. Wat de barmannen betreft, OVERAL moet je uw geld in de gaten houden !!!

 15. ingrid says:

  Och de goede oude Surprise bar… Waanzinnig leuke tent en geweldige avonden daar beleefd, en dan praat ik over de jaren (ongeveer) 1997,1998. DJ Bertje, uitsmijter Ivo, Barman Jos, De Portugeesjes uit Hoofddorp 😉 Leven ze nog??? Het enige wat je toen nog kwijt kon raken was je jas, maar dan nam je gewoon een andere mee! Wat een super herinneringen en wat hebben we gegald!
  Wauw!

 16. Esther says:

  Weet iemand of het dit jaar bij de Suprise Bar weer net zo gezellig is als voorgaande jaren? Kortom is er een tapvergunning voor buiten? En is er weer een DJ?

 17. Esther says:

  En dan bedoel ik natuurlijk op 30 april!

 18. provinciaaltje... says:

  Hee hallo ….

  24 augustus even een lekker borreltje doen met z’n allen??
  Wij zijn er hoor….whoop whoop!

  XX

 19. Tim Ruijs says:

  Ik ben enkele weken geleden mijn rugzak hier ‘kwijt geraakt’. Heeft iemand deze zwarte (rode accenten) Dakine rugzak gezien? Uiteraard word de vinder beloont! De inhoud is mij dierbaar..

Geef een reactie