Café De Blaffende Vis

Westerstraat 118

Bruincafé en eetcafé.

Café De Blaffende Vis

Stadsdeel: Centrum

Tags: , 1. Jaap says:

  Gezellige kroeg met beneden een ruimte en halverwege een vide. Goed voor een borrel. Eten vind ik hier ietsje minder maar dat kan aan mijn hoge eisen liggen.

 2. Danielle says:

  De appeltaart was er heerlijk

 3. Julien Messink says:

  Ik ken een hoop kroegen, maar dit overtreft alles, de mensen die er werken zijn aardig en de service is hartstikke goed. Daarnaast voeren ze ook nog een keuken. geweldig eten vers en een eerlijke prijs. En volgens mij komen er ook alleen maar leuke en gezellige mensen.

 4. Frits van de Wereld says:

  je loopt hier zo van de westerstraat een of andere hockeykantine uit laren in. Heel surrealistisch.

 5. Anoniem says:

  Des cafés les plus sympathiques d’Amsterdam, un bien pend toujours l’ambiance. Tu dois être été ici.

 6. Anoniem says:

  toppie joppie, cafe de baffende vis is echt heeel leuk.

 7. Marieke van L says:

  Top broodjes, lekkere soep, prima en attent personeel, uitstekende muziek. De Blaffende vis is een verademing in Amsterdam, waar je niet zo lang hoeft te wachten zoals meestal in zaken in Amsterdam daarnaast is het een superlocatie, prachtige kerstversiering in de Westerstraat. Het is er gewoon prettig toeven en wanneer je uitgeshopt bent in de Jordaan kun je hier heerlijk zitten genieten van goede koffie en een lekker broodje

 8. Bibi van vessum says:

  Locatie ok , maar dat is dan ook alles.
  Slechte service en onvriendelijk.
  Eten laat lang op zich wachten en is relatief duur.
  Slechte tent bah!!

 9. Marjon says:

  Geweldig weer jullie BeaHero, echt leuk!!

 10. Ricki Smallboune says:

  De Blaffende vis is waar we met het WK voetbal 2010 zeker iedere avond zullen zitten, heerlijk gegeten, de bediening super! Mooie biertjes!

 11. Stan says:

  En een bijzonder lekkere dame achter de bar met het beste stel borsten dat ik in tijden gezien heb. (vind ik persoonlijk altijd een enorm pluspunt voor een kroeg)

 12. josjeschelten says:

  Blaffende Vis was weer zo gezellig, eerst lekker zitten eten (hoe ze het doen voor die prijs is m’n een raadsel). En daarna hebben we besloten lekker biertjes te blijven drinken. En dat was héééél eeg leuk. En wat een aangename bediening, heerlijk!!! Tot heel binnenkort……

Geef een reactie